Tänk inte så fyrkantigt
– Tänk Hyundai ix20

Nya Hyundai ix20
Från 99.900 kr

• 5 års Nybilsgaranti med fri körsträcka
• 5 års Vägassistans
• 5 års Lackgaranti
• 3 års Vagnskadegaranti *
• 12 års Rostskyddsgaranti **

* Ej för H-1 Skåp
** 10 år för H-1

Finansiering

Här ska det ligga ett exempel.

Om Hyundai

Hyundai har under sina snart 25 år på den svenska marknaden gått från klarhet till klarhet när det gäller kvalitet och hållbarhet. År efter år hamnar vi i topp i internationella kvalitetstester och kundundersökningar. Och vi är inte förvånade. Våra fabriker har bland de hårdaste kvalitetskontrollerna på marknaden, med noggranna inspektioner efter varje arbetsmoment. Dessa kontroller återkommer i varje led ända fram till leveransen då du kör iväg med bilen.

Allt detta gör att vi kan erbjuda ett unikt och mycket omfattande garantipaket, med bland annat 5 års Nybilsgaranti med fri körsträcka och 5 års Vägassistans. Oavsett vilken Hyundai du väljer så kan du se fram emot ett bekymmersfritt bilägande under många år.

nya-i10_highlights_01_3s

Utvecklad och byggd i Europa
Fina saker kommer i små paket. Med i10, som är utvecklad i Hyundais Europeiska bilcenter hittar du allt du behöver, i både solsken och regn.

nya-i10_highlights_02_3s

Europeiskt hantverk
Allt du hittar i en i10 är byggt och designat för och i Europa, allt för att täcka just dina behov.

5year_highlights_03_3s

Generöst garantipaket
Hyundai i10 omfattas, som alla andra nya Hyundai-modeller, av vårt generösa garantipaket med bland annat 5 års nybilsgaranti med fri körsträcka.

Oslagbar flexibilitet

Håller vad den lovar. Nya i10 är noggrant utvecklad för att vara den bil som just du behöver.

Hyundai i10 testvinnare hos Vi Bilägare

I Vi Bilägare nr 12 år 2014 vann Hyundai i10 tidningens småbilstest. Vi Bilägares Calle Carlquist har testat bilen.

Sep 12 2014 Av Vi Bilägare

Läs recensionen här

Oj…
vilken 10-poängare

Vi minns det som igår – året var 2008 och det var dags för provkörning av den första generationens Hyundai i10 på Sicilien. Varför denna händelse etsat sig fast i minnet beror inte så mycket på bilen, utan snarare navigatorn som tackade för sig söder om Palermo. Där kan man utan anledning tilldelas ett par cementstövlar och ståplats i Medelhavet av den…
May 27 2014 Av Vimmerby Tidning/TT

Nya Hyundai i10: Rymlig och bekväm småbil

Småbilen Hyundai i10 är nu inne på sin tredje generation om man räknar in den första som hette Atos och lanserades 1999. Generationsskiftet, som skedde förra året, innebar också att nya i10 är designad, konstruerad och tillverkad i Europa.
May 15 2014 Av Lokaltidningen