HYUNDAI ix20

Modern och rymlig

FRÅN 144.900 KR

Finansiering

Vi hjälper dig att finansiera din nya eller begagnade bil! Här kan du enkelt räkna ut din månadskostnad

Vill du veta mer om finansiering ringer du någon av våra säljare.

ix20

Kompakt på utsidan, men stor på insidan. Den höga taklinjen ger ix20 en stor och luftig kupé. Höga dörröppningar underlättar dessutom insteget till de 5 sittplatserna.

Säkerheten godkänd av Euro NCAP
Hyundai ix20 fick full pott, fem stjärnor av Euro NCAP, det oberoende institutet för fordonssäkerhet, i omfattande krocktester.

Generöst garantipaket
ix20 omfattas, som alla andra nya Hyundai-modeller, av vårt generösa garantipaket med bland annat 5 års nybilsgaranti med fri körsträcka.

Design

Nya Hyundai ix20 är byggd för dig som gillar det där lilla extra. Utifrån ser bilen kompakt ut, men tack vare en rad smarta konstruktioner är den stor invändigt. Rymligheten ger flexibilitet och gör att resan blir behaglig och avkopplande.

Säkerhet

Euro NCAP, European New Car Assessment Programme, är ett trafiksäkerhetsamarbete mellan många av Europas länder, biltillverkare och frivilliga organisationer. Det praktiska arbetet består i princip av krocktest med olika former av simulerade olyckor. Bilen betygssätts i hur väl den skyddar vuxna, barn och fotgängare. Utifrån detta får den sedan ett totalt betyg på 1-5 stjärnor.

Produktfilmer